Apple зменшить екран MacBook Air, але це буде OLED

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Росс Янг, який досить точно пророкує інформацію про екрани прийдешніх пристроїв Apple, заявив , що Apple у наступному MacBook Air замінить IPS-екран на OLED.

Зі зміною типу матриці зміниться і діагональ – у Air на M2 це 13,6 дюйма, а буде – 13,4. Тобто діагональ стане меншою приблизно на 5 мм. З чим пов’язана зміна, незрозуміло. Мабуть, матриця такого розміру буде дешевшою і простішою у виробництві.

Містер Янг не повідомив, коли саме вийде цей макбук. Однак, згідно з більш ранніми інсайдами, така модель має вийти вже у 2024 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому MacBook Pro теж отримають OLED-дисплеї. Але станеться це не раніше 2026 року. Тоді, на думку інсайдера, накопичаться необхідні виробничі потужності. А до цього для Apple будуть щосили клепати OLED-дисплеї на iPad Pro. Його також очікуємо наступного року. Найімовірніше, основним постачальником OLED-панелей стане Samsung Display.

До речі, цього року має вийти MacBook Air з 15-дюймовим екраном. Він повністю повторюватиме нинішню модель на M2, окрім розмірів, діагоналі та роздільної здатності дисплея, а також динаміків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.