Нова пошта різко знизила тарифи, але не на все

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова пошта робить багато інновацій для поліпшення свого сервісу. Так, тепер не потрібно більше кидати передоплату продавцю, а продавці зможуть повернути безкоштовно товар, якщо покупець відмовився забирати посилку.

Як тепер економити

Прес-служба компанії повідомила, що послуга називається “Сейф-сервіс”. Клієнти, які не бажають платити продавцю передоплату, тепер можуть цього не робити, а заплатять лише 20 гривень страхового платежу.

Що необхідно щоб скористатися “Сейф-сервісом”

Послуга “Сейф-сервіс” доступна тільки користувачам мобільного додатку Нової пошти. Покупець отримує повідомлення з номером накладної та можливість оплати замовлення. Після оплати товару гроші не відразу приходять на рахунок продавця, а резервуються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Тобто, кошти будуть перераховані на картку продавця тільки після того, як покупець огляне і забере товар. При цьому дані платіжної картки зберігаються в таємниці від обох сторін”, – пояснили в компанії.

Заплатив 20 гривень і йшли на здоров’я

Для продавців “Сейф-Сервіс” буде безоплатним, а покупці лише платитимуть страхові внески за товар. Такий сервіс дуже полегшить ведення бізнесу для продавців. Нагадаємо, що до травня акційна вартість сервісу становить 20 гривень, незалежно від вартості посилки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.