Названо найдешевші тарифи Київстар, Vodafone та lifecell

Усі мобільні оператори України завжди намагаються зробити для своїх абонентів найвигіднішими тарифними планами, в яких є все, що потрібно користувачам. Проте не всі українці знають про те, які саме пропозиції краще обрати та при цьому заощадити.

Отже, коли останнім часом оператори почали піднімати ціни на свої послуги, багато українців шукають таких тарифних планів, які будуть їм вигідними та бюджетними.

Так ось “Київстар” пропонує вигідний тариф – “Love UA Контракт”.

Підключити його можна лише за паспортом, а до тарифу входять 15 ГБ мобільного інтернету та 1200 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та міські. Крім того, 38 додатків не тарифікуються. Вартість тарифу складає 150 грн/місяць.

А мобільний оператор “Vodafone” пропонує найбюджетнішим тарифом “SuperNet Turbo” за 125 грн/4 тижні. Абоненти отримають безлімітний Інтернет та 800 хвилин на всі номери по Україні. Однак, цей тариф діє не в усіх областях України. Також є тариф Joice за 135 грн/місяць. До нього входить безліміт на популярні програми та соціальні мережі, 10 ГБ інтернету та 1000 хвилин на всі номери в Україні.

Мобільний оператор Lifecell пропонує кілька бюджетних тарифних пакетів. Наприклад, тариф “Просто Лайф”. До нього входять 8 ГБ Інтернету та 300 хвилин на всі мобільні номери по Україні. Після закінчення – безліміт на номери всередині мережі. Вартість тарифу складає 90 грн/4 тижні – при перенесенні номера. Також є знижки для студентів та тарифної підписки. Якщо номер зареєстрований, то вартість складає 110 грн./4 тижні. Стандартна ціна – 120 грн/4 тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я