Що на нас чекає на новій презентації від Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку шанувальники яблучних гаджетів Apple очікують на нові презентації пристроїв компанії, розробники якої вже привчили споживачів до появи вдосконалених моделей кожні 12 місяців. Незважаючи на найсуворішу секретність, багато інсайдерів та аналітиків весь час публікують огляди майбутніх новинок до їх презентації.

Найочікуванішим гаджетом Apple 2023 вважається iPhone 15, який очікують побачити на ринку на початку осені. Основною особливістю моделі повинен стати роз’єм Type-С для передачі даних та підзарядки. Європейські регулятори давно вимагають від яблучного гіганта перейти на універсальний тип порту.

Інсайдери стверджують, що новий iPhone отримає більш заокруглену форму корпусу, а в деяких моделях він буде виконаний із титану замість нержавіючої сталі. Не виключено, що гаджет отримає підвищену продуктивність та покращену камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але найочікуванішим нововведенням від Apple може стати зниження вартості найпопулярніших моделей на 100 дол США.

Особливих змін до iPad 11-го покоління аналітики не очікують. Можливо, продуктивність гаджета збільшиться за рахунок нового процесора. Передбачається облаштування моделі роз’ємом Type-С та покращеної камер

Очікується, що вся лінійка комп’ютерів Mac отримає оновлення. Головні з них торкнуться продуктивності пристроїв, які будуть збільшені за рахунок оснащення новими процесорами.

Ноутбук MacBook Air, швидше за все, буде випущений і в новій версії із 15-дюймовим екраном. Експерти схиляються до думки, що гаджет буде оснащений більш потужним чіпом M3.

Новий «яблучний» годинник Apple Watch 9-ї серії чекає без будь-яких революційних змін. Можливо, корпус дорожчої версії гаджета буде виконаний із титану.

Навушники виробника не оновлювалися з 2020 року. Тому аналітики чекають на нову версію 2023-го. Модель буде мати покращену функцію шумоізоляції і великий заряд батареї. Розробники можуть оснастити її датчиком шкіри та опцією захисту від вологи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.