В Instagram та Facebook з’явиться платна верифікація: скільки коштуватиме

Meta Verified спочатку запрацює тільки у двох країнах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціалісти компанії Meta наразі займаються тестуванням платної верифікації для соціальних мереж Instagram і Facebook. Про це стверджує видання The Verge.

Ціна підписка складатиме $11,99 на місяць у вебверсії та $14,99 на місяць на мобільних пристроях.

За словами гендиректора компанії Марка Цукерберга, платні акаунти, зокрема, отримають значок підтвердження та пріоритетну клієнтську підтримку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він зазначив, що нова функція запрацює вже цього тижня в Австралії та Новій Зеландії.

«Цього тижня ми починаємо розгортання Meta Verified — послугу підписки, яка дає вам змогу підтвердити свій обліковий запис за допомогою офіційного посвідчення особи, отримати синій значок, отримати додатковий захист від облікових записів, які видають себе за вас, і отримати прямий доступ до служби підтримки клієнтів», — сказав Цукерберг.

Щоб зареєструватися, користувач має бути старший за 18 років і надати офіційне посвідчення особи, яке збігається з іменем і фотографією у Facebook або Instagram.

Користувачі з платною підпискою також отримають ексклюзивні наліпки для Stories and Reels в Instagram і Facebook. Вона також надасть користувачам доступ до цифрової валюти, яку можна використовувати, щоб заплатити авторам контенту у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.