Microsoft позбавляється Internet Explorer вельми незвичайним способом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Microsoft вирішила знищити свій фірмовий браузер Internet Explorer вельми незвичайним способом за допомогою оновлення Edge. Про це написали у Wired.

Реклама

Раніше ми розповідали, що заявлений термін підтримки легендарного браузера Internet Explorer завершився. Microsoft офіційно поховала цей продукт і тепер радить усім переходити на Edge. Однак простого оголошення компанії виявилося недостатньо – вона вирішила вигадати всі згадки про нього зі всіх версій Windows.

Відповідно до джерела, метод знищення браузера було обрано досить незвичайний. Microsoft випустила особливе оновлення для браузера Edge, яке без попереджень і попиту користувача повністю видаляє IE і деактивує всі пов’язані з ним компоненти. Власник ПК може навіть не мати на увазі, що на його комп’ютері стало на одну програму менше.

З одного боку, це безпроблемне рішення для недосвідчених користувачів – Edge просто замінює собою Internet Explorer, не вимагаючи жодних дій або налаштувань. Однак такий алгоритм може не сподобатися тим, хто досі користується «легендою» і не хоче (або не може) його позбуватися. У будь-якому випадку, було б краще хоча б запитати користувача, перш ніж видаляти такий важливий компонент системи.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ