Нова пошта запустила нову послугу — ви про таке мріяли

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти Нової пошти можуть замовляти посилки не лише на відділення, а й на поштомати. Також завдяки поштам можна надсилати посилки: тепер у компанії запропонували нову і дуже зручну для цього послугу.

Справа в тому, що для відправки з поштомату передбачається, що клієнт вже запакував посилку. Однак тепер можна заощадити свій час. Таким чином, можна відправити по поштомату свою посилку без упаковки, а все зроблять за вас фахівці Нової пошти.

Для замовлення упаковки необхідно створити електронну накладну через мобільний додаток Нової пошти. Під час створення буде доступна послуга «упаковка» — її слід вибрати. Вартість послуги складає лише 15 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід зазначити, що у вартість послуги входять коробка або пакет, а також додаткові матеріали: пухирчаста плівка, стрейч або папір, необхідні для крихких відправок. При цьому якщо надсилаються документи, упаковка буде безкоштовною.

Як скористатися послугою:

  • Створити електронну накладну через програму Нової пошти;
  • Вказати тип відправлення;
  • Активувати послугу «Упаковка»;
  • Вибрати платника (відправник чи одержувач);
  • Розрахувати вартість відправлення;
  • Завантажити не запаковану посилку до пошти, закрити комірку.

Після підтвердження завантаження посилки до пошти, диспетчер автоматично отримує повідомлення про надходження посилки. Після цього кур’єр отримає спеціальну заяву щодо подальшого відправлення. Пакують посилку прямо на місці біля поштамату, а після цього вже відправляють пакунок у сортувальний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.