Київстар, Vodafone та lifecell нарвались на хейт через підвищення тарифів: оператори відповіли

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар, Vodafone та lifecell підняли тарифи на мобільний для абонентів. Це викликало різко негативну реакцію у клієнтів, оскільки на тлі підвищення цін на продукти та паливо платити більше за пакети без покращень стає невигідно.

На претензії з боку українців оператори відповіли у соцмережах, передає “Хвиля”.

З початком повномасштабного вторгнення Київстар не змінював вартості своїх тарифів для абонентів. Більше того, з 24 лютого компанія надала безкоштовні послуги та бонуси більш ніж на 570 млн грн, наголошується у відповіді компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Щоб у 2023 році забезпечувати українців зв’язком та інтернетом у таких складних умовах, ми ухвалили рішення переглянути умови кількох старих тарифів. Але лише у тих абонентів, у яких умови не змінювалися 2 або більше років”, – відповіли у Київстар.

При цьому якщо абонентам не підходять умови тарифу та ціна, вони можуть змінити його на будь-який інший пакет послуг безкоштовно.

Українка поскаржилася, що після придбання нової сім-картки Vodafone з пакетом за 125 гривень через 2 місяці вже змушена платити 165 гривень.

У компанії відповіли, що стикаються із незапланованими витратами через війну.

“Дійсно саме така: ціни зростають майже на все: пальне, обслуговування базових станцій, купівля нового обладнання та ще багато різних нюансів, до яких додалося ще й руйнування обладнання, через вторгнення агресора. Ремонтні роботи доводиться виконувати постійно, на все це ми змушені були витратити всі можливі резерви. Однак залишилося ще дуже багато населених пунктів, де ще потрібно відновлювати покриття”, – наголошується у відповіді.

На lifecell також поскаржилися через підвищення цін на 40 гривень.

Оператор зазначив, що змушений переглянути вартість пакетів послуг через низку факторів, пов’язаних із збройною агресією Росії на території України, а також через об’єктивні економічні чинники.

“Якщо Вам не підходить тариф після змін для користування, Ви можете перейти на інший, який буде зручнішим для Вас. З усіма тарифами Ви можете ознайомитись на нашому офіційному сайті – https://www.lifecell.ua/ua/mobilnij-zvyazok /taryfy/ “, – зазначили у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.