Apple прокачала дизайн свого сайту вперше за багато років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple змінила дизайн свого сайту, полегшивши користувачам пошук сторінок окремих продуктів та інших корисних посилань.

Зміни поширюються як на десктопну версію сайту, так і мобільну. У Росії, на жаль, сайт Apple не оновлювався вже рік і пропонує ту ж навігацію, що була і 15 років тому. Проте завжди можна відкрити американський сайт , щоб отримати потрібну інформацію про новинки та ознайомитись із сервісами компанії.

Тепер на основній сторінці сайту з’явився рядок з меню, що випадає, яке відображає підкатегорії при наведенні покажчика миші на продукти. Крім того, компанія змінила категорію “Тільки в Apple” на “Розваги” – всі сервіси Apple розташовані в ній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На мобільних пристроях нове меню тепер розташоване у правій частині верхнього рядка меню. Натискання на категорію відкриває підменю із сторінками окремих продуктів. Раніше доводилося відкривати зайві сторінки, щоб дістатися потрібного девайсу чи сервісу.

Нововведення зробили навігацію сайтом Apple зручнішою — так користувачам буде простіше знайти ресурси, про які вони могли не знати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.