Новини України та Світу

Швидка бездротова зарядка у смартфонах виявилася непотрібною: подробиці

Share

Людей запитали, чи вони користуються швидкою зарядкою, і скільки вони готові витрачати на день харчування смартфона енергією. Ось що показало опитування:

33,88% готові витрачати на день не більше 15 хвилин на зарядку; 22,13% чекають близько 15-30 хвилин; 21,59% користувачів готові залишити свій смартфон заряджатися на 30-45 хвилин; 7,51% готові почекати приблизно годину до повної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опитування показало, що люди стали частіше користуватися швидкою зарядкою. Раніше ходили чутки, що вона негативно впливає на термін служби батареї, але зараз це не здається на заваді. Причина: темп життя зростає, через що завжди потрібно бути на зв’язку. Користувачам простіше зарядити смартфон за 15 хвилин і ходити весь день.

Безпровідна зарядка

Тут ситуація зовсім інша. Власники смартфонів не використовують бездротові станції для швидкої підзарядки і вважають за краще чекати довго:

41,36% вважає, що чекати бездротової підзарядки потрібно стільки, скільки вимагає девайс; 22,49 готові чекати від 30 до 60 хвилин; 18,59% взагалі не користуються бездротовою зарядкою; 10,29% чекають близько 15-30 хвилин.

Лише 7% опитаних заявили, що вони користуються швидкою бездротовою станцією, яка заряджає смартфон за 15 хвилин.

Думка iTechua.com

Найкраще рішення: мати в запасі і провідну, і бездротову зарядку. Якщо ви кудись поспішайте, віддайте перевагу провідній. Важливо, щоб ваш кабель та блок живлення підтримували стандарти швидкого заряджання.

Якщо ж ви знаєте, що залишитеся вдома і нікуди не підете, поставте смартфон заряджатися на бездротову станцію: девайс не поспішаючи заряджатися. Так ви заощадите ресурс батареї, через що користуватися смартфоном можна буде тривалий час, не змінюючи акумулятор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024

    Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

    Компанія Bose представила Bluetooth-колонку SoundLink Max, виконану у захищеному корпусі. Новинка підтримує керування через мобільний…

    04.05.2024

    Топ-5 прихованих функцій Viber, про які вам треба знати

    Месенджери стали невід'ємною складовою комунікації, вони спрощують спілкування на роботі, під час навчання або якщо ви знаходитесь…

    04.05.2024

    Як правильно очистити кеш у телефоні: прості способи

    Зазвичай вибирають гаджет з постійною пам'яттю від 128 ГБ для зберігання великих обсягів інформації та…

    04.05.2024

    Steam Deck 2: припущення про дату виходу, специфікації, ціна

    Питання в тому, коли ми побачимо Steam Deck 2, а не в тому, чи ми…

    04.05.2024

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024