Швидка бездротова зарядка у смартфонах виявилася непотрібною: подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Людей запитали, чи вони користуються швидкою зарядкою, і скільки вони готові витрачати на день харчування смартфона енергією. Ось що показало опитування:

33,88% готові витрачати на день не більше 15 хвилин на зарядку; 22,13% чекають близько 15-30 хвилин; 21,59% користувачів готові залишити свій смартфон заряджатися на 30-45 хвилин; 7,51% готові почекати приблизно годину до повної зарядки.

Опитування показало, що люди стали частіше користуватися швидкою зарядкою. Раніше ходили чутки, що вона негативно впливає на термін служби батареї, але зараз це не здається на заваді. Причина: темп життя зростає, через що завжди потрібно бути на зв’язку. Користувачам простіше зарядити смартфон за 15 хвилин і ходити весь день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Безпровідна зарядка

Тут ситуація зовсім інша. Власники смартфонів не використовують бездротові станції для швидкої підзарядки і вважають за краще чекати довго:

41,36% вважає, що чекати бездротової підзарядки потрібно стільки, скільки вимагає девайс; 22,49 готові чекати від 30 до 60 хвилин; 18,59% взагалі не користуються бездротовою зарядкою; 10,29% чекають близько 15-30 хвилин.

Лише 7% опитаних заявили, що вони користуються швидкою бездротовою станцією, яка заряджає смартфон за 15 хвилин.

Думка iTechua.com

Найкраще рішення: мати в запасі і провідну, і бездротову зарядку. Якщо ви кудись поспішайте, віддайте перевагу провідній. Важливо, щоб ваш кабель та блок живлення підтримували стандарти швидкого заряджання.

Якщо ж ви знаєте, що залишитеся вдома і нікуди не підете, поставте смартфон заряджатися на бездротову станцію: девайс не поспішаючи заряджатися. Так ви заощадите ресурс батареї, через що користуватися смартфоном можна буде тривалий час, не змінюючи акумулятор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.