Kyivstar почав встановлювати акумуляторні батареї на вузли зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жовтні минулого року російські війська почали завдавати ударів об’єктам енергетики. Це спричинило те, що в Україні почастішали випадки аварійного відключення електроенергії. Як виявилось, мобільні оператори готові до цього не були. У більшості міст України зв’язок та інтернет почали пропадати за електрикою. Мобільний оператор Kyivstar повідомив у своєму Facebook-акаунті про вжиті заходи, спрямовані на покращення якості зв’язку.

У повідомленні Kyivstar зазначається, що компанія витратила на закупівлю акумуляторних батарей 50 млн. грн. Завдяки цьому 10 000 будинків та 90 000 абонентів зможуть залишатися на зв’язку в періоди відсутності електроенергії. Фахівці Kyivstar вже встигли встановити на вузлах зв’язку 700 акумуляторних батарей. До кінця лютого буде встановлено ще 9300 батарей.

Одна з абоненток Kyivstar поцікавилася, яким містам у цьому плані пощастило. Жінка нарікала на те, що ситуація з мобільним інтернетом та зв’язком у Львові під час відключень електрики залишає бажати кращого. У відповідь представниця мобільного оператора заявила, що акумулятори встановлюються на вузли зв’язку в усіх містах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.