Нова пошта запускає в Україні свою авіакомпанію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть незважаючи на повномасштабні бойові дії на території країни та складну економічну ситуацію, український поштовий оператор Нова пошта запускає власну авіакомпанію.

Відкриття компанії планувалося ще з 2021 року. Сертифікат експлуатанта компанія мала отримати у квітні минулого року. Однак Новій пошті довелося почекати.

Supernova Airlines Україна

Про швидке відкриття авіакомпанії Supernova Airlines (саме такою буде назва авіаперевізника) пишуть медіа з посиланням на прес-службу Нової пошти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Незважаючи на всі труднощі, компанії все ж таки вдалося отримати довгоочікуваний сертифікат. Дебютний рейс власної авіакомпанії Supernova Airlines відбудеться вже навесні 2023 року. Наданий підприємству сертифікат експлуатанта UA 062 дає Новій пошті можливість здійснювати повітряні вантажоперевезення самостійно», – йдеться у повідомленні.

Польоти з України

Спочатку передбачалося здійснення міжнародних рейсів Supernova Airlines з аеропортів «Бориспіль» та «Львів». Однак за обставин, що склалися, такої можливості найближчим часом не передбачається.

  • До закінчення військового конфлікту Нова пошта здійснюватиме повітряні вантажні перевезення з країн Євросоюзу, що межують з Україною.

Наразі зусилля та активи компанії спрямовані на створення та розвиток власного парку літаків. На сьогодні Supernova Airlines володіє двома літаками АН-26, взятими в лізинг.

  • Незабаром DPD і DHL доведеться потіснитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.