Київстар знизить з 11 січня тарифи для низки абонентів: кого торкнеться

Мобільний оператор Київстар з 11 січня зменшить тарифи для низки абонентів.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Так, з 11 січня у деяких країнах знизяться роумінгові тарифи Київстар. Зокрема, 2023 року Київстар продовжив дію послуги “Роумінг як вдома” для громадян, які перебувають у 27 країнах Європи. Крім того, мобільний оператор домовився про підключення роумінгу до абонентів у 12 екзотичних країнах світу. До них відносяться: Маврикій, Мальдіви, Мадагаскар, Оман, Судан, Гайана, Ліберія, а також Ірак, Кабо-Верде, Кот-д’Івуар, Малі, а також Папуа-Нова Гвінея.

Таким чином, стандартні тарифи на роумінг у цих країнах становитимуть 5 гривень за хвилину розмови (пакет 5 хв/25 гривень), 1 гривень за мегабайт (пакет 50 Мб/50 гривень) та 1 гривень за SMS (пакет 25 SMS/25 гривень) .

А ось тариф для бізнес-клієнтів Київстар становитиме 4 гривень за хвилину розмови (пакет 20 хв/80 гривень), 0,4 гривень за мегабайт (пакет 250 Мб/100 гривень) та 1 гривень за SMS (пакет 25 SMS/25 гривень) ).

До того ж, для українців у вищезгаданих країнах діятимуть умови “Ідеального роумінгу”. А саме 2 гривні за хвилину розмов та 0,2 гривні за кожен мегабайт інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.