Які соцмережі «помруть», а у яких буде успіх у 2023 році

Ведучий YouTube-каналу Redskull протестував iPhone 14 та Samsung S22 у фото- та відеозйомці. Який все-таки апарат по камерам краще?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні експерти розповіли MailOnline, які програми, на їхню думку, переживуть 2023, а які ні.

Щодо Twitter деякі експерти вважають, що зростання кількості образливих виразів та розблокування певних облікових записів там можуть призвести до того, що від соцмережі відмовлятимуться люди. Так, за минулий тиждень кількість пошукових запитів “Як видалити Twitter” зросла на 500%. Тисячі людей вирішили зареєструватися в маловідомому конкуруючому сервісі Mastodon. Загалом у невдачах Twitter звинувачують Ілона Маска.

У травні 2022 року додаток для обміну фотографіями BeReal посів перше місце у чартах додатків у Великій Британії та США. Цей сервіс відрізняється тим, що дозволяє публікувати фото тільки в режимі реального часу і з фронталки, і з основної камери одночасно. Фільтри накласти не можна. Проте експерти кажуть, що лояльність користувачів до інших великих соціальних мереж ускладнює створення програми, яка витримає випробування часом. Втім, засновник маркетингового агентства State of Social думає, що BeReal продовжуватиме зростати, але йому доведеться знайти спосіб монетизації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось щодо TikTok експерти не сумніваються: соцмережа продовжує показувати впевнене зростання. Фахівці вважають, що це яскравий приклад того, що алгоритми мають вирішальне значення для виживання та успіху соціальних сервісів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.