Siri порівняли з іншими голосовими помічниками. Виявляється, асистент iPhone не такий вже й поганий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський техноблогер Маркес Браунлі вирішив порівняти Siri, Google Assistant, Amazon Alexa та Samsung Bixby, щоб з’ясувати, який із голосових помічників краще справляється зі своїми завданнями. Виявилося, асистент Apple не такий уже й поганий, принаймні його англомовна версія.

Автор каналу MKBHD перевірив, як добре вони розуміють контекст, виходячи з попередніх запитів, а також оцінив швидкість їх роботи. Цікаво, що Google Assistant та Alexa майже однаково швидко видавали результати, а Siri та Bixby думали над відповідями довше.

Блогер зазначив, що Siri на HomePod та Apple Watch може працювати з кількома таймерами одночасно, але на iPhone навіть у 2022 році помічник запускає та відстежує лише один таймер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Голосовий помічник Apple також гірший за своїх конкурентів в управлінні девайсом. Наприклад, ті ж Google Assistant та Bixby вміють запускати запис на диктофон, робити селфі та відтворювати серіали на Netflix, а Siri тільки відкриває потрібну програму.

В іншому тесті Bixby та Alexa гірше за інших асистентів впоралися з уточнювальними питаннями — вони просто забували основний запит на другому або третьому етапі.

Як і передбачалося, перше місце в битві голосових помічників посів Google Assistant, за ним йдуть Samsung Bixby і Siri, а найгірше в тестах показала себе Alexa від Amazon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.