Пенсіонерам стали масово надходити СМС від Ощадбанку про необхідність ідентифікації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен пенсіонер-переселенець має пройти фізичну ідентифікацію в одному з відділень Ощадбанку для підтвердження свого статусу.

«Шановний клієнт, запрошуємо Вас до найближчого відділення для поточної актуалізації Ваших даних згідно з вимогами НБУ.
Для цього потрібно взяти з собою лише паспорт та ІПН. «

Більше інформації: https://www.oschadbank.ua/actualization

«Шановний клієнте, запрошуємо Вас до найближчого відділення для поточної актуалізації Ваших даних згідно з вимогами НБУ. Для цього потрібно взяти з собою тільки паспорт та ІПН».

Ось деякі питання, які можуть виникнути, та відповіді на них:

Чому я повинен проходити актуалізацію та оновлювати анкетні дані?

Актуалізація інформації є стандартною банківською процедурою. Відповідно до чинного Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню поширення зброї масового знищення», банк зобов’язаний вживати заходів для належної перевірки та забезпечувати актуальність отриманих та наявних документів, а також клієнта виходячи з наданих їм офіційних документів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як часто я повинен проходити актуалізацію та оновлювати анкетні дані?

Період оновлення інформації для кожного клієнта встановлюють індивідуально за сукупністю факторів, визначених постановою НБУ.

Чи маю я оновлювати анкетні дані, якщо вони не змінилися?

Навіть якщо ваші ідентифікаційні дані не змінилися, банк все одно має отримати документальне підтвердження їхньої дії та оновити вашу інформацію в анкеті-опитувальнику.

Чи може бути зроблено актуалізацію даних на підставі документів у додатку «Дія»?

Так, при зміні ідентифікаційних даних банк може провести ідентифікацію за е-паспортом/е-паспортом для виїзду за кордон, але для актуалізації решти даних Банк повинен отримати анкету-опитувач, підписаний Вами.

Зараз я не за місцем реєстрації/обслуговуючого відділення, чи можу я звернутися для актуалізації даних до найближчого відділення Ощадбанку?

Так, Ви можете заповнити анкету-опитувальник у найближчому відділенні, а менеджер надішле інформацію до обслуговуючого відділення.

Зараз я за кордоном, які мої дії?

Після повернення в Україну запрошуємо Вас до найближчого відділення Ощадбанку з метою проведення актуалізації даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.