У Twitter з’явиться підтримка постів завдовжки до 4000 символів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американський бізнесмен Ілон Маск (Elon Musk), який цього року став новим власником Twitter, підтвердив , що незабаром користувачі соціальної мережі зможуть публікувати пости довжиною до 4 тис. символів. В даний час один твіт може містити не більше ніж 280 символів.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Маск став новим власником Twitter і обійняв посаду генерального директора компанії. З того часу він вніс чимало змін до робочих процесів компанії та анонсував ряд нововведень, які незабаром стануть доступні користувачам соціальної мережі. Почалося все зі звільнення майже половини співробітників Twitter і повернення більшої частини персоналу з віддаленої роботи в офіси.

У листопаді цього року Маск заявив, що розробники планують реалізувати можливість писати довші твіти в соцмережі, але не поділився будь-якими подробицями щодо цього питання. Поточний ліміт у 280 символів був прийнятий у 2017 році, а в ранній період існування Twitter користувачам платформи вимушено обходилися 140 символами на твіт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.