Київстар запроваджує новий дешевий тариф спеціально для пенсіонерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Київстар представив новий тариф для пенсіонерів Він підійде для абонентів віком від 60 років, а також людям з інвалідністю І-ІІІ групи. Про це повідомляє прес-служба компанії .

Що входить до пакету послуг

У пакеті за 125 гривень на місяць абоненти отримають безлім для дзвінків у мережі Київстар, 50 хв на інші мобільні та міські по Україні, 50 SMS, 5 ГБ мобільного інтернету, а також одну додаткову послугу, яку можна обрати відповідно до індивідуальних потреб.
Наприклад:
  • додаткові 100 хвилин на інші мережі по Україні та за кордон;
  • додаткові 5 ГБ мобільного Інтернету;
  • послуга «Відео на ходу», яка робить мобільний інтернет у багатьох популярних відеододатках нетарифікованим.

Умови підключення

  1. Тариф можуть підключити абоненти віком від 60 років, а також люди з інвалідністю І-ІІІ групи.
  2. Тариф підключається у найближчому магазині Київстар з паспортом/ID-карткою та ідентифікаційним кодом. Також можна скористатися програмою Дія.
  3. Людям з інвалідністю, крім цих документів, потрібно мати при собі посвідчення на ім’я особи з інвалідністю або довідку МСЕК (медико-соціальна експертна комісія) із зазначенням групи інвалідності.
  4. Докладніше про підключення та умови тарифу можна дізнатися на сайті за посиланням .

Як знімається плата за тариф

Щоб підключився цей тариф, з рахунку відразу зніматиметься плата за весь місяць. Далі плата зніматиметься щодня рівними частинами протягом календарного місяця.
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу недостатньо, можна й надалі телефонувати, користуватися інтернетом тощо, а сплатити все пізніше без комісій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.