Список банківських відділень по всій Україні, які працюватимуть навіть за умов блекауту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Національний банк оновив перелік відділень державних та комерційних банків, які працюватимуть за тривалої відсутності електропостачання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацбанку.

Банки працюватимуть навіть без світла

Національний банк разом із системно важливими банками впроваджують план заходів щодо забезпечення безперервності роботи банківської системи на випадок тривалої відсутності електропостачання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Карта працюючих відділень банків біля вас

Опубліковано картку банківських відділень у всіх містах України , які працюватимуть навіть у разі тривалого відключення світла. Ви можете знайти найближче до вас працююче відділення, де можете отримати гроші, зробити платіж, зарядити телефон, навіть якщо у вашому районі вимкнули світло.

Крім фінансових послуг банки надаватимуть професійну консультацію, при цьому відділенням рекомендовано автоматично продовжувати термін дії платіжних карток та відстрочити повторну ідентифікацію клієнтів.

«Детальну інформацію про чергові відділення ви зможете дізнатися в контакт-центрах, на офіційних сайтах та соціальних мережах банків», — йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.