Гроші можна не повертати: Ощадбанк почав видавати українцям величезні суми

Український державний банк Ощадбанк повідомив, що почав надавати нову послугу для бізнесу. На своїй Facebook-сторінці фінансова установа опублікувала деталі.

У банку повідомили, що почали видавати гранти на будівництво бізнесу клієнтам. В Ощадбанку зазначили, що бізнес схожий на легу, коли складаючи деталі кожен підприємець отримує свій унікальний продукт.

А для початку бізнесу кожному підприємцю спочатку потрібний бізнес-план, а також фінансування на реалізацію своєї ідеї.

Прес-служба банку вказує, що якщо людина має бізнес-план, тоді для отримання фінансування уряд України запустив державну програму єРобота.

Її допомагає реалізувати Ощадбанк. Суть її в тому, що якщо бізнесмен-початківець вирішить взяти участь у напрямку програми «Стартап», тоді він може отримати безповоротний грант на суму від 750 тис. грн до 3,5 млн. грн, якщо бізнес пов’язаний з IT-стартапом.

Ще є варіант отримати грошову допомогу у розмірі від 3,5 до 8 млн. грн., але ці гроші доведеться згодом повернути, тобто це буде поворотна допомога.

При цьому лише в результаті проведення конкурсу буде визначено, хто ж отримати грошовий грант на розвиток свого бізнесу від Ощадбанку.

Також вказується, на що молодий підприємець зможе витратити гроші за цими програмами:

  • Виплата заробітної плати працівникам;
  • Маркетинг;
  • НДДКР.

При цьому бізнесмен, який отримає такий грант, має створити від 3 до 10 робочих місць.

Також наводяться номери фінансової установи, де тим, хто зацікавився такими грантами для бізнесу, дають консультацію з усіх напрямків у рамках програми єРобота: 0 800 219 800.

Ощадбанк написав, що працює для того, щоб для українського бізнесу все склалося як слід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я