Новини України та Світу

Клієнти ПриватБанку втрачають тисячі гривень через збій банкоматів

Share

Клієнти ПриватБанку почали скаржитися на проблеми із банкоматами. При вимиканні світла вони припиняють видачу готівки, навіть якщо вже списали її з картки. Таким чином, після поновлення харчування гроші клієнта може отримати зовсім інша людина.

Клієнти ПриватБанку розповідають у коментарях про відключення банкоматів у «найвідповідальніший момент» видачі грошей, на форумі сайту «Мінфін».

Десять тисяч гривень – тю-тю

Один із постраждалих написав, що двічі знімав із картки різні суми готівки. Перша операція пройшла успішно, а під час другої зникло харчування. У цей момент гроші з картки клієнта вже зняли і банкомат якраз відраховував готівку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В результаті чоловік втратив 10 тис. грн та ще 100 грн комісії. Саму карту йому, на щастя, удалося забрати. Клієнт відразу ж зателефонував до служби підтримки ПриватБанку, де йому пообіцяли розібратися з цією ситуацією протягом трьох днів, оскільки необхідно провести інкасацію банкомату і звірити дані системи з кількістю наявних у ньому готівки.

Працівники банку зв’язалися з постраждалим клієнтом лише через тиждень і повідомили, що факт збою банкомату не підтвердився і запропонували звернутися на лінію 3700 або онлайн-підтримку у разі незгоди з рішенням банку.

Ваші гроші міг отримати просто перехожий

Як пишуть клієнти ПриватБанку на форумі сайту «Мінфін», є велика ймовірність, що їхні гроші після включення банкомату міг отримати навіть звичайний перехожий. Адже в більшості випадків у момент відключення світла готівка вже знаходилася в механізмі видачі. Так що клієнт, який підійшов до банкомату відразу після його включення або навіть випадкова людина, яка була поруч, могли безперешкодно забрати чужі гроші.

Приватбанк має одну відповідь: ми вам передзвонимо

У самому банку на численні скарги клієнтів відповіли, що розглянуть кожен випадок і зв’яжуться з постраждалими для вирішення питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024