10 тисяч це багато. Стільки співробітників планує звільнити Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google розглядає можливість звільнення 10 000 співробітників – або 6% від загальної кількості працівників по всьому світу – на основі системи рейтингів, яка дозволить позбутися “погано працюючих” співробітників, які займають найнижчі позиції, повідомляє The Information.

“Раніше цього року ми запустили систему Googler Reviews and Development (GRAD), щоб допомогти співробітникам у розвитку, наставництві, навчанні та кар’єрному зростанні протягом року. Нова система допомагає встановити чіткі очікування та забезпечити співробітникам регулярний зворотний зв’язок”, – сказав представник Google у своїй заяві виданню MarketWatch.

Він відмовився коментувати можливі скорочення робочих місць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями, керівництво Alphabet (материнська компанія Google) заявило, що необхідно зробити компанію на 20% ефективнішою. У липні генеральний директор Alphabet Сундар Піча розгорнув програму Simplicity Sprint для підвищення ефективності в умовах нестабільної економіки. Ну виходить, що новим кроком до досягнення цієї ефективності може стати скорочення “неефективного” персоналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.