lifecell призначить абонентам пакет послуг без додаткової плати: хто зможе отримати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор компанія lifecell відновлює покриття у Харківській, Херсонській та Миколаївській областях.

Як передає “Хвиля” , про це повідомила прес-служба компанії.

Так, lifecell продовжує відновлювати зруйновану та розкрадену окупантами інфраструктуру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, у Харківській області працюють та забезпечують мешканців звільнених населених пунктів зв’язком 87,3% базових станцій lifecell.

“Після звільнення ЗСУ територій у Харківській області протягом жовтня оператор відновив зв’язок у 21 населеному пункті… У листопаді команді lifecell вдалося відновити у 27 населених пунктах”, – йдеться у повідомленні.

Виходячи з даних компанії, в Херсонській області цього місяця lifecell відновив зв’язок у Херсоні (шість базових станцій), Чорнобаївці, Білій Криниці, Гаврилівці, Нововоронцівці, Кочубеївці. Крім того, відновлено базові станції у Великій Олександрівці, Високопілля та Кучерському.

Крім того, у Миколаївській області у листопаді завдяки ремонтним командам оператора відновлено роботу двох базових станцій у Снігурівці. За іншими деокупованими населеними пунктами продовжується робота з розмінування.

У свою чергу у Херсоні та Харківській області команди оператора роздають місцевим жителям стартові пакети, щоб вони могли спілкуватися з рідними та близькими.

“Найбільші труднощі при відновленні зв’язку на звільнених територіях – значні пошкодження та крадіжки обладнання окупантами, а також відсутність енергопостачання”, – наголосили в lifecell.

До того ж всім абонентам lifecell, що перебували в окупації, нараховується пакет послуг без додаткової плати (500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні та 10 ГБ мобільного інтернету на 30 днів). Пакет буде нараховуватись абонентам автоматично того ж дня або наступного дня після того, як вони з’явилися в мережі lifecell у звільнених містах та селах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.