Приватбанк блокує картки. Позбавляє грошей під пристойним приводом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для багатьох людей, які отримують соціальну допомогу на карти ПриватБанку, з’явилася інформація, що картку можуть заблокувати, а гроші будуть заморожені на рахунку.

Що відбувається?

Картку заблокували біженцям

За кордоном українськими картками також можна користуватися, з них можна знімати гроші, ними можна розраховуватись у магазинах. Днями на сайті Мінфіну з’явився обурливий коментар від клієнтки, що картку для соціальних виплат заблоковано.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Допомога на неї вона не отримує, адже перебуває за кордоном.
  • Але гроші на ній були, і вона нею активно скористалася.
  • Більше того, у жінки дитина з інвалідністю, тому ці засоби для неї вкрай необхідні для того, щоб надавати дитині належне лікування, купуючи необхідні медикаменти.

«Перебуваючи за кордоном, блокують картку соціальних виплат на зняття готівки, додзвонитися неможливо, просять фото відправити нереально, прошу надати роз’яснення для чого ви мучите тяжкохвору дитину, це цинізм», — написала потерпіла.

У банку відповіли, що захистили клієнтку від передбачуваного шахрайства.

У ПриватБанку відреагували на скаргу та написали, що за рахунком було помічено підозрілу активність. Карта була заблокована з метою безпеки. Також клієнта просять пройти верифікацію, щоби повернути рахунок.

Наскільки зрозуміло із коментаря жінки, пройти верифікацію, перебуваючи в іншій країні, вона не може. Чим завершиться ця історія, поки що невідомо. Українцям нагадують ретельно читати правила користування карткою за кордоном та особливо враховувати ліміти на перекази та зняття готівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.