“Київстар” попередив про зміну тарифів у найпопулярніших пакетах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із найбільших мобільних операторів України, “Київстар”, постійно радує своїх абонентів різними вигідними послугами та пропозиціями, відмовитися від яких неможливо. На офіційному сайті мобільного оператора з’явилася інформація про зміну тарифів у найпопулярніших пакетах.

Отже, зазначається, що як повідомили у “Київстар” вже з 11 листопада, поточного року, для абонентів з актуальними тарифами лінійки “ТВИЙ” та “ВСЕ РАЗОМ” збільшуються можливості для дзвінків за кордон. Так от, якщо раніше в цих тарифах хвилини на інші мережі можна використовувати для дзвінків до 10 країн, то тепер їх буде 13. Серед нових країн: Іспанія, Молдова та Румунія.

Ще важливо додати, що ці країни будуть доступні в наступних тарифах: “Твій Старт”, “Твій вибір”, “Твій Оптимум”, “Твій Максимум”, “Твій Безлім”, “Смачний”, “ВСЕ РАЗОМ Оптимум”, “ВСЕ РАЗОМ Максимум”, “ВСЕ РАЗОМ Оптимум+ТВ”, “ВСЕ РАЗОМ Максимум+ТВ”. А також дзвінки в ці країни діятимуть у “Суперсілі”, 100 хвилин на інші мережі та за кордон для абонентів із зазначеними тарифами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, з 11 листопада, поточного року, абонентам передплати будуть доступні нові тарифи, які ще краще враховують актуальні потреби клієнтів “Київстар”. Тому підключення тарифів “Твій Старт”, “Твій вибір” та “Твій Оптимум” буде доступне новим клієнтам до 10 листопада включно. А вже потім можна буде обрати один із оновлених тарифів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.