Ілон Маск пообіцяв перетворити Twitter на одну з найдорожчих компаній планети

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Цього тижня Ілон Маск дав інтерв’ю кореспондентові CNN. Мільярдер заявив, що, на його думку, Twitter має всі шанси стати однією з найбільших на планеті компаній за обсягом ринкової капіталізації. Куплена за 44 млрд USD компанія має величезний потенціал.

Реклама

Маск назвав ціну Twitter завищеною. На момент підготовки матеріалу вартість компанії на біржі становила 41,09 млрд. USD. Таким чином, бізнесмен переплатив за актив майже 3 млрд. USD. У рейтингу світових компаній за обсягом капіталізації Twitter розташовується на 377-му рядку. Лідерами рейтингу є Saudi Aramco, Apple та Alphabet.

Кореспондент CNN поцікавився у Маска, чи він скоротив штат Twitter наполовину. У відповідь підприємець ствердно кивнув головою. Жодних заяв із цього приводу він так і не зробив.

Маск вказав у своєму профілі як посаду «Оператор гарячої лінії». Раніше в цій графі було зазначено посаду «Керівник Twitter». У такій своєрідній манері ексцентричний мільярдер потролив користувачів, які скаржаться на платну верифікацію. За синю галочку, яка демонструється біля імені користувача, потрібно буде сплачувати щомісяця по 8 USD.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ