Vodafone пояснив зростання вартості тарифів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone пояснив зростання вартості тарифів.

“Підняли ціни під час війни на найдорожчий пакет до 300грн., даєте лише 50гб, яких вистачає на 15 днів на нормальній швидкості, а саме 4 Дж, а потім знову берете гроші по 10 гривень на день, за те, щоб ця швидкість залишилася , тому що потім просто 2 Дж, ви дурите людей!”, – написала українка.

У відповідь на коментар абонента у Vodafone відповіли, що були змушені підвищувати тарифи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Повірте, ми не були осторонь усіх подій, після масштабного вторгнення ворога ми підключали безкоштовні послуги всім, щоб допомогти людям впоратися з критичними ситуаціями. Коли перший шок пройшов, хвиля міграцій вщухла, і всі ми більш-менш пристосувалися до ситуації, нашої пріоритетом залишається забезпечення зв’язку людям, які перебувають на окупованих територіях, близьких до гуманітарної катастрофи та відрізаних від України”, – написав представник оператора.

Також він додав, що через війну Vodafone стикається із незапланованими витратами, адже через обстріл компанії доводиться відновлювати пошкоджені мережі та встановлювати нове обладнання, якщо відновити його не вдається.

“Щоб надати якісний доступ мільйонам наших клієнтів у безлімітний інтернет, компанії довелося створити “Політику чесного користування безлімітним інтернетом”. Адже навантаження на мережу ніхто не скасовував. І якщо один користувач завантажує сотні гігабайтів даних на швидкості 4G, то іншим сотням, що знаходяться в його районі” людей буде не дуже приємно користуватися інтернетом. А з “Політикою чесного користування” все справедливо”, – пояснили Vodafone.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.