Samsung розкрила терміни анонсу першого складного пристрою Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже з самого анонсу Samsung Galaxy Fold користувачі почали гадати, коли свій перший складний смартфон представить Apple.

Несподівано, відкрити завісу таємниці вирішили топ-менеджери Samsung. Вони, у рамках бесіди з постачальниками, заявили, що за їхніми даними, яблучна корпорація анонсує свій перший девайс із гнучким дисплеєм уже у 2024 році.

І це буде не iPhone, як очікує багато хто. Натомість Apple готує для своїх користувачів чи складний MacBook, чи складний iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung також зазначили, що середньорічний темп зростання сегмента складних мобільних пристроїв становитиме 80% до 2025 року. Не в останню чергу завдяки появі в ньому купертинівців та їх гаджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.