Головна Новини України та Світу Bayraktar допоможе Україні у боротьбі з іранськими дронами-камікадзе

Bayraktar допоможе Україні у боротьбі з іранськими дронами-камікадзе

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Турецький виробник бойових дронів Baykar сподівається, що скоро зможе протистояти дронам-камікадзе в Україні, таким як іранські безпілотники.

Про це гендиректор компанії Baykar Халук Байрактар ​​сказав в інтерв’ю німецькій dpa під час оборонної виставки у Стамбулі, пише Daily Sabah.

“Скоро наші Bayraktar TB2 і Akıncı будуть оснащені ракетами класу “повітря-повітря” не тільки для ураження дронів, а й ворожих літаків… ми проводимо випробування”, – сказав Байрактар.

Між Baykar та турецьким виробником ракет Roketsan підписано контракт на інтеграцію зенітної ракети Sungur для боротьби з безпілотниками. “Використання її з наших безпілотних літальних апаратів як ракета класу “повітря-повітря” змінить правила гри”, – заявив генеральний менеджер Roketsan Мурат Ікінчі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Турецьке видання зазначає, що інтеграція таких ракет у бойові безпілотники Akıncı і Bayraktar TB2 може призвести до створення концепції недорогого повітряного патрулювання для усунення таких загроз, як бойові гелікоптери та ворожі безпілотники, включаючи безпілотники-камікадзе, замість використання дорогих ракет «повітря-повітря».
“У будь-якому випадку потрібно бути готовими до вжиття контрзаходів… Ми повністю підтримуємо Україну у захисті її суверенітету”, – сказав Байрактар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: