ПриватБанк зробив популярну послугу цілодобовою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«ПриватБанк» звернувся до своїх абонентів з гарною новиною. Річ у тім, що у мобільному застосунку одна популярна послуга стала цілодобовою. Мова йде про отримання допомоги від міжнародних організацій через мобільний застосунок. Тепер ви можете це зробити через Приват24 або ж через термінали самообслуговування.

Фінансова установа також нагадала українцям, що для того, аби отримати допомогу від міжнародних організацій необхіжно звернутися на «гарячу лінію» за номером 3700. Адже на сьогодні це набагато безпечніше зробити це вдома, ніж у відділеннях.

“Задля безпеки клієнтів ми радимо отримувати перекази через Приват24 – виплата переказів грошової допомоги від міжнародних організацій здійснюються автоматично на картку”, – пояснили у ПриватБанк.

Працює послуга таким чином: ви отримаєте повідомлення зі спеціальним MTCN-кодом, після чого телефонуєте на «гарячу лінію» та повідомляєте його. Для цього потірбно зателефонувати за номером 2700, або ж ввести його самостійно в терміналі або «Приват24».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.