Що насправді сталося з WhatsApp під час недавнього збою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp заявив, що усунув проблему, яка спричинила повсюдні збої в роботі програми, а також пояснила її причину. Про проблеми повідомили десятки тисяч користувачів у всьому світі.

“Ми знаємо, що люди мали проблеми з відправкою повідомлень до WhatsApp”, – написав представник компанії. “Ми усунули проблему і просимо вибачення за доставлені незручності”.

Представник Meta заявив, що “короткочасне відключення було результатом технічної помилки з нашого боку”. Майже 70 000 користувачів повідомили про збої, включаючи неможливість надсилання повідомлень або підключення до сервера, показали дані Down Detector у вівторок вранці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі по всьому світу, у тому числі у Великій Британії, Індії, ОАЕ, Гонконгу, Україні, а також Казахстані повідомляли про збої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.