YouTube змінився та отримав нові функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярніший у світі відеосервіс зазнав доробок. Змінилося оформлення, з’явились нові функції. Так, впровадили режим фонового підсвічування Ambient, коли колір фону відеоплеєра адаптується під колірну гаму ролика. Заодно темну тему зробили ще темнішою — тепер вона не сіра, а чорна.

Трохи змінили оформлення плейлистів та кнопок «Подобається», «Поділитися», «Скачати», які тепер мають менше відволікати від перегляду відео. А ось кнопку «Підписатися», навпаки, виділили. З нових функцій – збільшення масштабу “щипком” на сенсорних екранах. Також тепер зручніше шукати потрібний момент на відео – при дотику до смуги прокручування потрібно провести пальцем вгору, щоб побачити розкадрування у вигляді мініатюр.

Всі нововведення будуть доступні в мобільних програмах, а також у веб-версії сервісу. Поступово новий вид YouTube поширюватиметься серед усіх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.