Корисна Premium-функція YouTube стала безкоштовною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Google оновила мобільний додаток YouTube, запровадивши кілька нових функцій. Про це розповіли в Engadget.

Згідно з джерелом, у додатку YouTube стала доступна функція, яка раніше кілька місяців тестувалася для впровадження в Premium-підписку. Схоже, що останнім часом Google передумала і вирішила впровадити її абсолютно для всіх користувачів, а не тільки для «платних». Тепер вона з’явиться у найближчому релізі.

Йдеться про масштабування відеороликів. Тепер у програмі YouTube можна користуватися мультитач-жестом для збільшення відеороликів подібно до того, як це робиться із зображеннями. Коли ви відпустите пальці, відео продовжуватиме відтворюватися в заданому масштабі. Раніше ця фішка могла рандомно з’являтися в окремих користувачів у рамках тестування, але тепер буде доступна всім. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших нововведень: дещо перероблена логіка сенсорного керування відеороликами, а також візуал. Темна тема стала ще темнішою, а світла тепер автоматично підлаштовує колір фону відповідно до поточного відео.

Нововведення з’являтимуться у користувачів усього світу поступово. Якщо хочете скористатися ними серед перших, своєчасно оновлюйте програму YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.