У iOS з’явиться більше реклами. Це може не сподобатися навіть розробникам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple повідомила розробникам, що вже з 25 жовтня у App Store з’явиться більше реклами. Про це повідомляє MacRumors. 

Компанія додасть банери на головну сторінку магазину, а також у вкладку Today та You Might Also Like. Там будуть розміщуватись програми з App Store. Інакше кажучи, компанія дала розробників більше можливостей просування своїх товарів. 

Здавалося б, компанія дає розробникам більше можливостей залучати клієнтів. Але не все так просто. Експерт із правових питань Флоріан Мюллер сказав, що розміщення реклами у вкладці You Might Also Like — це ще один засіб тиску на розробників та підвищення ефективної ставки податку на додатки. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На його думку, це рішення компанії змусить розробників купувати рекламу на власних сторінках додатків, щоб конкуренти не забирали клієнтів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.