На озброєння ЗСУ надійшли 16 військових безпілотників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проект «Армія дронів» та Мінцифри передали бійцям ЗСУ 16 військових літальних апаратів. Інформація про це була розміщена у Facebook оперативним командуванням “Південь”.

Крім сторінки в Facebook оперативне командування «Південь» має власний YouTube-канал. Цього тижня на ньому з’явився відеоролик, в якому можна побачити безпілотники, які прибули на фронт. Зокрема, у ролику зображений дрон Matrice 300 виробництва DJI. Бійці ЗСУ використовують такі літальні апарати як розвідники та бомбометачі.

Широку популярність промисловий коптер Matrice 300 отримав завдяки своїй камері та тепловізору. Військовослужбовці української армії використовують такі БПЛА для виявлення живої сили та техніки супротивника. Matrice 300 здатний передавати зображення з камери на відстань до 15 км у зашифрованому вигляді. Для захисту від засобів РЕБ дрон послідовно змінює частоти передачі даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наявність ШІ-функцій дозволяє керувати безпілотником віддалено. Оператор може передавати йому неточні дані. На їх основі дрон самостійно знайде шуканий об’єкт. За допомогою аплету DJI FlightHub оператори Matrice 300 можуть ділитися інформацією з артилеристами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.