Глава Apple передбачив, що незабаром люди не розумітимуть, як жили без доповненої реальності

Глава Apple Тім Кук, виступаючи в Неаполітанському університеті імені Фрідріха II з нагоди присудження йому почесного ступеня в галузі інновацій та міжнародного менеджменту, заявив, що незабаром люди не розумітимуть, як жили без технології доповненої реальності — AR.

За його словами, ця технологія вплине на майбутнє, що люди просто не зможуть уявити своє життя без неї. Apple розробляє AR-гарнітуру, яка, на думку одного з відомих аналітиків Мін-Чі Куо, може призвести до такої ж революції в технологіях, яку колись зробив iPhone.

«Я у захваті від доповненої реальності. Сьогодні ми мали чудову розмову, але якби ми могли доповнити її чимось із віртуального світу, можливо, це було б навіть краще. Я думаю, що якщо ви в майбутньому (а це станеться дуже скоро) огляньтеся назад і згадайте себе зараз, ви здивуєтеся, як раніше жили без доповненої реальності. Як, наприклад, сьогодні, ми запитуємо, як такі люди, як я, росли без інтернету», — наголосив Тім Кук на сесії питань та відповідей зі студентами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.