З’явився “Instagram без реклами”: його миттєво видалили

Причина ситуації проста – Meta любить і хоче гроші.

epa07892895 (FILE) - The instagram logo at the Gamescom gaming convention in Cologne, Germany, 21 August 2019 (Reissued 03 October 2019). According to reports on 03 October, Instagram is releasing on the same day a new standalone camera based messaging app called 'Threads'. EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники з Каліфорнії створили неофіційний клієнт для Instagram, який дозволяє позбутися реклами. Ідея не залишилася непоміченою. Програму видалили з App Store, а особисті облікові записи авторів забанили у Facebook. Про це повідомляє techcrunch.com.

Користувачі виявили інтерес до OG App. Але деякі все ж таки засумнівалися в безпеці і подумали про незаконний збір персональних даних.

“Meta назавжди заблокувала особисті облікові записи Facebook (не пов’язані з OG) і Instagram (пов’язані з OG) для всіх членів нашої команди. Meta має намір вжити надзвичайних заходів, щоб придушити і піддати нас цензурі просто тому, що ми чинили правильно у відношенні до користувачів”, ー повідомляється в Twitter-акаунті OG App.