Що покаже Apple на презентації у жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минуло лише кілька тижнів із презентації 7 вересня, де Apple показала відразу кілька новинок — iPhone 14, AirPods Pro 2, Apple Watch 8, SE та Ultra — як інсайдери вже розповідають про новий захід.

За непідтвердженими даними, компанія готує ще одну презентацію у жовтні 2022 року, на якій може показати кілька нових гаджетів. Видання iMore та MacRumors зібрали всю інформацію на цю тему.

iPad

Раніше стало відомо, що випуск iPadOS 16 був відкладений до жовтня. З чуток, частково це сталося через недоробки в ОС, а частково – з бажання Apple випустити iPadOS 16 разом з новими моделями iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного місяця ми можемо побачити нову лінійку iPad Pro з дисплеями 11 та 12,9 дюйма. Згідно з джерелом, вони отримають новий чіп Silicon M2, такий же, як у MacBook Pro 13,3 (2022) та MacBook Air 13,6. Витоки припускають, що планшети отримають Dynamic Island, як у iPhone 14 Pro, завдяки чому рамки дисплея стануть тоншими.

Крім того, Apple може представити базовий iPad 10 , про який було багато чуток: йому пророкують значний зовнішній редизайн та сканер Touch ID у кнопці Home.

При цьому оновлений iPad mini чекати не варто. Apple рідко випускає “мініки”, так що сьома модель, ймовірно, буде представлена ​​через кілька років.

Mac

Після вкрай успішних MacBook Pro 14 та 16 дюймів з чіпами M1 Pro та M1 Max фанати Apple чекають на оновлення моделей та SoC на базі Silicon M2. Не факт, що Apple так скоро оновить професійну лінійку, але є шанс.

Набагато вірогіднішим виглядає реліз Mac mini із чіпом M2. Швидше за все, крім SoC, комп’ютер більше не зміниться. До речі, iMac 24 також давно не оновлювався; Вихід моноблока на базі Silicon M2 теж дуже можливий.

Mac Pro — комп’ютер, який оновлюється, мабуть, рідше від інших Mac. Можливо, у жовтні вийде на базі Silicon M2 Ultra, але це не точно. Є можливість, що Mac Studio остаточно замінив модель Pro в лінійці «яблучних» комп’ютерів.

AR/VR


Вкрай малоймовірним здається вихід довгоочікуваної гарнітури Apple з підтримкою технології AR/VR. Проте шанс є; як мінімум, компанія може анонсувати такий продукт, випустивши його у продаж набагато пізніше, навіть наступного року.

Оновлення ОС

І, нарешті, у жовтні всі власники сумісних iPad та Mac отримають великі щорічні оновлення – iPadOS 16.1 та macOS 13 Ventura.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.