Google помилково переказав чоловікові чверть мільйона доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чоловік стверджує, що одразу після цього написав компанії та повідомив про помилку. Однак його повідомлення просто проігнорували.

Смішний випадок стався з інженером з безпеки в компанії Yuga Labs Семом Каррі. Він зненацька отримав від Google платіж на чверть мільйона доларів.

Про це повідомляє Gagadget.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця Сем отримав від компанії переказ на суму $249,999.99. Він зізнався, що займається пошуком помилок для компаній, включаючи Google, але корпорації не було за що йому платити, причому таку велику суму.

Хакер не став витрачати гроші і натомість спробував зв’язатися з Google, написавши їм листа та повідомивши про помилку. Проте пройшло близько трьох тижнів — і ніхто з компанії йому так і не відповів. В результаті Сем вирішив розповісти цю історію у Twitter. Він навіть планував відкрити спеціальний рахунок для цих грошей, щоби йому не довелося платити за них податки.

Історію чесного хакера опублікували ЗМІ, і виданню NPR вдалося отримати коментар Google. Представники компанії пояснили, що справді сталася помилка, через яку гроші перерахували не тій людині. Кому і за що вони призначалися, у компанії не уточнили, але заявили, що мають намір розібратися з цим та повернути перераховану суму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.