Супермаркети «АТБ» та «Сільпо» зробили заяву для покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережі супермаркетів «АТБ» та «Сільпо» спростовують звинувачення у продажу нібито розкраденої за участю керівництва Запорізької області та Запоріжжя гуманітарної допомоги.

«Інформація, яка поширюється з боку одного з агентів НАБУ щодо реалізації розкраденої у Запоріжжі гуманітарної продукції через магазини «АТБ», не відповідає дійсності. Наведені в ній тези є неперевіреною інформацією, яка свідомо вводить в оману клієнтів і партнерів компанії та широку громадськість», — йдеться у заяві одного з рітейлерів.

В «АТБ» кажуть, що не мали і не мають жодних підписаних угод щодо постачання на реалізацію через свої магазини продуктів харчування та товарів першої необхідності гуманітарного спрямування від сторонніх постачальників.

«У свою чергу, корпорація «АТБ» неодноразово повідомляла громадськість про запуск додаткових імпортних поставок продуктів харчування та товарів першої необхідності з:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Польща,
  • Країн Балтії,
  • Туреччини,
  • Чехії,
  • Італії і таке інше.

Ці товари, як і решта імпорту, компанія самостійно закуповує у західних партнерів-виробників і постачає безпосередньо до магазинів», — пояснили у компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.