Viber оплачуватиме деякі послуги та дозволятиме грошові перекази

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Японська компанія Rakuten Viber анонсувала відразу кілька нововведень. По-перше, бот-сервіс буде платним для юридичних осіб. Так, наприклад, ПриватБанк повідомив своїх клієнтів, що з 30 серпня 2022 року припиняють роботу чат-боти та перестануть сповіщати власників карток через месенджер.

Реклама

По-друге, грошові перекази можна здійснювати через Viber. Джерела в галузі повідомляють, що Viber давно хотів почати роботу на світовому ринку фінансових платежів.

У компанії запевнили, що сервіс буде запущено найближчим часом. Міжнародна платіжна система знаходиться в бета-версії. Спочатку він з’явиться не на всіх континентах, а лише в двох країнах. Потім, поступово, можливість пошириться по всьому світу.

Послуга буде доступна завдяки партнерству з Rapyd Global Payments Network. Керівництво Rakuten Viber давно домовилося з Rapyd про інтеграцію фінансових технологій у месенджер, але донедавна це трималося в секреті.

Це перший месенджер, який вирішив стати учасником фінансового ринку. До цього жодна подібна компанія не реалізовувала такі проєкти.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ