Ілон Маск розповів, навіщо чіпувати людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск написав статтю для китайського журналу China Cyberspace, який видає агентство КНР із цензури в інтернеті. У тексті він зокрема розповів, навіщо потрібно чіпувати людей – цим займатиметься його компанія Neuralink. Переклад статті опублікував кореспондент китайської державної агенції «Сіньхуа» Ян Лю у своєму блозі на Substack.

” Neuralink зосереджена на розробці технологій злиття комп’ютера і людського мозку, розробці мозкових чіпів розміром з монету, подібних до пристроїв, що носяться, таким як смартфони “, – написав мільярдер.

За словами бізнесмена, чіпи від Nueralink планують глибоко інтегрувати з тілом користувача. “[Чипи] реєструють і стимулюють активність мозку за допомогою імплантатів у корі головного мозку “, – додав Маск.

Він також нагадав, що чіп допоможе людям з обмеженими можливостями — відновить рухову функцію кінцівок у людей із травмами хребта та розладами нервової системи, а також дозволить паралізованим людям використовувати свій мозок для роботи з комп’ютерами та смартфонами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маск зазначив, що технології його компаній Tesla, SpaceX і Neuralink в сумі зможуть ” допомогти досягти кращого майбутнього для людства “.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.