Як заборонити отримання голосових повідомлень. Telegram випустив довгоочікуване оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер Telegram у версії для iPhone, iPad та Android оновився до нової версії, отримавши одразу кілька важливих нововведень. Відтепер користувачі можуть, використовуючи одну з нових налаштувань, заборонити надсилання голосових повідомлень від усіх користувачів, або залишити таку можливість для певного кола людей. Для того, щоб скористатися такою можливістю, потрібно оновити Telegram до останньої версії через App Store або Google Play, після чого слідом зайти в налаштування і відкрити меню «Голосові повідомлення». У такому разі залишиться лише натиснути на кнопку «Нікому» у графі вибору категорії людей, кому доступне надсилання голосових повідомлень. Це дозволить на 100% захиститись від подібного виду повідомлень, але є важливий нюанс.

Щоб заборонити та вимкнути отримання голосових повідомлень у будь-якому вигляді, потрібно мати статус Premium, а отримати такий у Telegram можливо лише за гроші. Він надається на місяць за 4,99 долара. При оплаті відразу за шість місяців можна отримати знижку у розмірі 16%, тоді як оплата відразу на рік надає знижку у розмірі 24%. Крім функції заборони надсилання голосових повідомлень, така можливість блокує також відео, які співрозмовники більше не зможуть надсилати. Функція надсилання такого виду контенту буде просто неактивною, тому скористатися нею відповідно не вдасться.

Крім такого довгоочікуваного оновлення, новий Telegram приніс разом із собою нові інтерактивні анімовані емодзі, підтримку авторських анімованих емодзі, нову панель стікерів у версії месенджера для смартфонів, функцію дарування статусу Premium іншим користувачам, а також нові інтерактивні емодзі. Всі ці нововведення містяться в останній версії месенджера, яка доступу всім охочим безкоштовно. Однак деякі функції можна використовувати лише за наявності передплати Premium, тому ті, кому захочеться такими скористатися, доведеться заплатити гроші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.