В Україні можна обміняти старі смартфони і планшети: як це зробити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Rozetka дивує клієнтів унікальною можливістю. Щоправда, тепер українці зможуть міняти старі смартфони та планшети на сертифікати. Зрештою, у багатьох із нас є пристрої, якими ми вже не користуємося. Отже, можна вигідно обміняти електроніку на грошові сертифікати.

Змінити пристрій можна в магазині Rozetka або на сайті . Кожен гаджет пройде експертну оцінку пристрою. Після цього ви отримаєте відповідну кількість сертифікатів, за якими потім зможете придбати будь-який товар із позначкою продавця Rozetka (крім алкоголю, тютюнових виробів та подарункових сертифікатів).

Слід зазначити, що при зміні пристрою необхідно мати при собі посвідчення особи. На даний момент у програмі беруть участь:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Смартфони – Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi та інших брендів;
  • Планшетний ПК – Samsung, iPad, Apple, Lenovo та інших брендів;
  • Розумні годинники – Apple, Samsung.

Вся інформація на пристрої зберігається та передається перед обміном. Після цього потрібно скинути налаштування до заводських. З усіма цими питаннями можуть допомогти фахівці магазину, але це займе більше часу. Для розрахунку орієнтовних витрат можна скористатися онлайн-калькулятором . Він показує максимальну кількість – за умови, що пристрій знаходиться в ідеальному стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.