Клієнти ПриватБанку почали масово отримувати попередження від Генпрокуратури

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з найбільших державних фінансових установ, а саме “ПриватБанк”, постійно попереджає своїх клієнтів про різні зміни, що відбуваються в банківській системі, а також про оновлення в Приват24. Однак цього разу, у додатку Приват24, клієнти банку побачили повідомлення від Генпрокуратури, в яких була вказана дуже важлива інформація, яку ігнорувати в жодному разі не можна, повідомляє наш інформаційний.

Отже, у повідомленнях від Генпрокуратури, які отримали клієнти банку у мобільному додатку Приват24, йдеться про те, що кожен російський окупант має бути покараний. Тому й було розіслано повідомлення зі зверненням Офісу Генерального прокурора, в якому всіх українців попросили врахувати те, що ця інформація надається лише через її розміщення на зазначеній загальнодержавній платформі.

Далі в тексті йдеться, що якщо ви стали свідком або жертвою військових злочинів росії в Україні, слід обов’язково повідомити про це на єдину загальнодержавну платформу warcrimes.gov.ua .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо пам’ятати, що ваші свідчення, фото та відеоматеріали стануть доказовою базою для українських та міжнародних судів.

Тому, якщо ви побачили у своєму додатку Приват24 таке повідомлення, не ігноруйте його, а допомагайте всім, чим тільки можете, аби якнайшвидше покарати всіх винуватців військових злочинів, які вони вчинили в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.