Туреччина відповіла, чи вироблятиме Bayraktar спільно з РФ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В оборонпромі Туреччини прокоментували інформацію про спільне виробництво безпілотників Bayraktar із російською федерацією*.

В Управлінні оборонної промисловості Туреччини розповіли, що не розглядають варіантів співробітництва із російською федерацією у сфері виробництва ударних безпілотників Bayraktar.

Глави оборонпрому Туреччини Ісмаїл Демір зазначив, що заяви російської сторони з приводу того, що вони створюватимуть на території Росії виробниче підприємство БПЛА Bayraktar, не відповідає дійсності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він розповів, що подібні питання не потрапляли до порядку денного і такий процес «формується в рамках політики Туреччини», а його управління працює над технічною стороною питання.

Зазначимо, що нещодавно російські пропагандисти почали розповсюджувати інформацію про те, що співпрацюватимуть із турецькою компанією Baykar, яка постачає ударні безпілотники української армії.

Але раніше виконавчий директор компанії Baykar Makina Халюк Байрактар ​​говорив, що ніколи не піде на продаж БПЛА російській федерації, бо підтримує Україну в її боротьбі за незалежність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.