У “Київстар” розповіли, як абонентам отримати гроші від мобільного оператора

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший мобільний оператор України “Київстар” постійно радує своїх абонентів знижками та вигідними акціями. У компанії нагадали, що в рамках передоплати можна поповнити бонусний мобільний рахунок, щоб надалі сплатити послуги зв’язку за допомогою сервісу “Екстра гроші”, якщо іншого способу внести кошти немає.

Українці мають можливість отримати на бонусний рахунок від 15 до 300 гривень, а повернути ці гроші разом з оплатою сервісу – після внесення коштів на основний рахунок.

Замовити послугу “Екстра гроші” можна за допомогою запиту *117#, після чого суму буде зараховано в автоматичному режимі, залежно від стажу абонента в мережі, а також середніх витрат за конкретним мобільним номером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У разі, якщо абонент бажає замовити певну суму, йому потрібно буде ввести код замовлення у форматі *117*X#, де Х – сума, яка доступна клієнту. Починаючи з 1 липня поточного року, отримання мінімальної суми на бонусний рахунок у розмірі 15 грн., вимагатиме від абонента 5 грн. за послугу, при цьому номер може бути зареєстрований того ж дня, а витрати з нього не здійснюється.

В той самий час, максимальна сума в 300 гривень вимагатиме вже 100 грн за послугу, 365 днів і більше з першої реєстрації номера в мережі, а також понад 250 грн витрат за останні 3 календарні місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.