У додатку «Нової пошти» виявлено неприємний баг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У громадян, які виїхали з території України, через воєнні дії виникли проблеми з використанням додатка «Нової пошти». Вони не можуть у ньому зареєструватися. Як виявилося, під час реєстрації можна вказувати лише телефонні номери українських мобільних операторів.

Клієнти, які знаходяться за кордоном, нарікають на те, що під час реєстрації код країни вибрати не можна. За промовчанням у відповідному полі прописаний код +380. Користувачам, що реєструються, пропонується вказати останні дев’ять цифр свого телефонного номера. Таким чином, на SIM-картку іноземного мобільного оператора зареєструвати обліковий запис у програмі «Нова пошта» не можна.

Про неможливість реєстрації профілю за кордоном у Facebook-акаунті «Нової пошти» повідомив українець І. Чуркін. Він нагадав керівництву логістичного оператора про те, що зараз за кордоном перебувають мільйони українських громадян. Зареєструватись у додатку «Нової пошти» без українського номеру вони не можуть. У зв’язку з цим Чуркін запропонував керівництву «Нової пошти» розглянути можливість реєстрації облікових записів у фірмовому аплеті за допомогою міжнародних телефонних номерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.