Новини України та Світу

Київстар покращив сигнал зв’язку та інтернету в селах та містах України

Share

Нещодавно оператор Київстар підключив ще понад 30 населених пунктів України до мереж четвертого покоління, а загалом доступ до швидкісного з’єднання мають вже понад 3,5 тисячі населених пунктів.

Компанія визнає, що витрачає значні кошти на підтримання України та суспільства. Важливим елементом цієї підтримки стає забезпечення якісного та стабільного мобільного зв’язку. З початку лютого поточного року Київстар модернізує вишки, запускаючи стандарт LTE-900 в різних населених пунктах країни.

“Завдяки цьому збільшено ємність мережі та покращено якість 4G у 3500 населених пунктах у 19 областях України. Серед них Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Одеська, Полтавська, Сумська та інші області України, де поки що не ведуться активні бойові дії”, – розповіли у Київстарі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в компанії роз’яснили, що для того, щоб користуватися надійним та швидким 4G інтернетом, достатньо мати смартфон та SIM-карту, яка підтримує цей стандарт зв’язку. До того ж абоненти можуть безкоштовно замінити стару картку 3G новою з 4G в будь-якому з 500 магазинів Київстар.

Цього року компанія збудувала понад 140 нових базових станцій та активно працює над залученням частот 2300 Мгц для покращення якості послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024